<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6930062214643809332\x26blogName\x3d//+superbeby+%E2%96%B2\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fullblackrose.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fullblackrose.blogspot.com/\x26vt\x3d449037309060603985', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Wednesday, December 12, 2012
Baby Boy !

Wow , its already 5 months . Berdasarkan kiraan aku laa -,-' Well my superhero boy still dalam proses untuk membesar . So 12/12/12 semua family berkumpul . Jyeahhh syok bukan ? I'm still remember my dad said , "Minum susu Anmum tuu biar baby sihat !" Ohmaiiiiiiiiii :O Pagi sekali malam sekali . Rasanya ? Tawar bhaaaa :P So nak kurangkan rasa tawar tuu aku makan laa dengan Corn Flakes Cereals . Well , nyummmi ! Bila buat research ramai ibu-II cakap kalau rasa loya masa nak minum susu boleh buat sejuk punya . Then buat shake ke , wowwww lepas ni nak try buat laa . Tapi akak Syikin aku pesan kalau boleh avoid gula . Okay Sya try buat ekkk tp sorry laa kalau dah terlampau tawar Sya tetap nak letak gula :P

For En Hubby , dia selalu call tiap sejam . For 13/12/12 saje baru menapak masuk kelas dia call . Then call lagi , tak berjawab dia mesej . Amboi risau sangat ye Anje masuk bengkel ? Hihi almaklumlah kena kikir besi , habuk banyak , sakit-II tangan pulak . Takpe today En Hubby must massage me okay ? Massage tangan dan kaki lenguh benar kena kikir besi tebal pulak tuuu T,T *ohmai dekat luar still hujan lebat -,-' And aku still dekat cc bawah continue writing blog ;) Teringat abah laa , semalam abah usap perut aku . Perghhh rasa sayu , rasa tenang :'( Aku suka bila orang usapkan perut ni , rasa nak terlena . Selalunya kalau baby meragam nakal sangat , sibuk superman , selalunya En Hubby yang sibuk cakap dengan baby . Kata org bila dah start cakap-II dengan baby nanti dia rapat dengan kita . Lagi-II baby sulung , kebanyakkannya rapat dengan ayahnya sebab yelaa first pregnant , mesti ayahnya lagi excited kan ? HAHA kalau aku cerita banyak pun tak guna actually sebab followers blog ni pun ramai budak-II lagi . Tapi takpe , akak saja nk share mana tahu masa terdekat ni bakal jadi ibu ke isteri ke .

Balik nanti dah kena start lipat jeans-II . Akak Laili pesan no jeans anymore ! Yelaa jeans kan ketat kesian baby senak . So sekarang ni kalau nampak aku pakai seluar ala-II Ranbo zaman dulu tuu (seluar slack or track) , jangan gelak okay ? Mama pun ada bagi seluar besar errrrrr sangat pelik rasanya bila berjalan . Btw thanks to Amir Qayyum , my classmate sebab tolong aku angkut tool box . Ecehhhh tahu-II je aku buat muka kesian . Amir said , "Tulaaa dah pergnant pun angkat benda berat-II . Risau aku dalam kelas tadi dah lah banyak habuk besi . Kau okay tak?" . Ecehhhhhh caring je kau ekk ? Takpe , aku doakan moga-II kau dengan Nabilah , gf kau kahwin awal pulak ekk ;)

Moga Allah permudahkan segalanya :* K masa untuk exercise berjalan pulak . Baby dalam perut ni pantang bila ibu duduk diam je , mesti nak ibu berjalan baru dia nak diam . Ibu sayang baby :)


23:44


Alysha Alyyaa

Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers